Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Livstræet

Det er livsglæden, der gør livet levende.
Zoneterapi:

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvis rødder går flere tusinde år tilbage. Reflekszoneterapien tager udgangspunkt i en ubalance i kroppen og ved at bearbejde punkter på fødderne kan man løsne op for disse ubalancer.

Akupunktur:

Akupunktur regnes for at stamme fra Kina og de punkter der bruges i dag stammer tilbage fra en ca. 2200 år gammel bog. Akupunktur er basseret på ligevægt mellem yin og yang. Punkter på hele kroppen behandles med sterile engang nåle som påvirker kroppens energi banere som dermed lukker op for en stavneret energi eller bremser en løbsk energi, og på den måde få skabt balance i kroppen. 

Reiki Healing

Reiki healing er japansk og betyder universel livsenergi. Energien kommer ikke fra behandleren selv med flyder gennem behandleren. Man behøver ikke tro på reiki for at modtage den, energi finder selv vej hvis man har brug for den.  

 

Når jeg modtager en ny klient starter jeg med at skrive journal, jeg har selvfølgeliv tavshedspligt og alle journaler opbevares forsvarligt. Nogle klienter kommer med problemer som kræver akupunktur og så er det selvfølgelig har vi starter, og andre ønsker reiki healing. Men mange gange starter jeg med at give mine klienter en zoneterapi behandling fordi det giver mig et godt overblik over kroppens tilstand generalt, alle zoneterapibehandlinger afsluttes med en kort healing. Efter første behandling aftaler vi så et videre behandlingsforløb.

Nogle klienter kommer også for at få zoneterapi og/eller reiki healing udelukkende for deres velvær og forebyggelse.

Mail for yderliger information.

Annette

mail livstraeet@gmail.com

 Opdateret 01/08/2011

Besøg  
005646